Concurs de Guió de projectes Transmèdia

Novena edició

El 2013 el Mercat Audiovisual de Catalunya i Guionistes Associats de Catalunya van fer una aposta pionera per un nou format narratiu que tot just aleshores s’estava desenvolupant en el nostre país. És així com va néixer un premi que ha propiciat el desenvolupament de projectes en l’àmbit de les narratives i les plataformes interconnectades. Projectes que han estat premiats i àmpliament reconeguts, dins i fora de les nostres fronteres.


Les Bases contemplen un primer premi amb una dotació econòmica de 2.000 € i un segon premi d’estímul a la producció a través del qual la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL desenvolupa el dossier de producció del projecte seleccionat.

La convocatòria és una iniciativa conjunta del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) i Guionistes Associats de Catalunya (GAC), amb la col·laboració de la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL i TV3, que promociona el concurs a través els seus canals de comunicació.

Consulta les bases del concurs en els documents adjunts.