Programa del MAC Pitching de projectes audiovisuals en format documental per a televisió, convocats per la XAL

15:3017:30
Sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) ha llançat una crida oberta a televisions i productores independents per la coproducció de continguts per a ser emesos a les antenes adherides a La Xarxa i a la plataforma OTT La Xarxa+.

 Per aquesta convocatòria de pitching de documentals televisius disposem de dues categories a les quals es presentaran projectes audiovisuals inèdits per a ser coproduïts per la XAL.

 – Documental obert: oberta a productores i operadors audiovisuals locals de Catalunya, sense restriccions temàtiques. Els formats proposats han de ser peces úniques i tenir una durada mínima és de 50 minuts.

– Històries de proximitat: oberta als mitjans de comunicació locals de Catalunya, els documentals han d’estar especialitzats en temàtiques històriques i/o històries locals singulars d’interès general.

 La decisió la prendrà un jurat integrat per representants de la Comissió de Continguts de la XAL i de Doc’s-betevé en el decurs del pitching, una vegada presentades de forma curta i breu les diferents propostes. Es valorarà l’adequació narrativa i visual dels projectes escollits.