Premis de Comunicació Local

La Xarxa Audiovisual Local organitza els Premis de Comunicació Local per contribuir al reconeixement del panorama general comunicatiu local. Les Bases contemplen un total de set Premis, dividits en tres categories: mitjans, continguts audiovisuals i reconeixement professional. En conjunt, la dotació econòmica és de 12.000 €.

Els Premis de Comunicació Local compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Granollers, i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.


MILLOR TELEVISIÓ

Canal Reus TV 
Per la implicació social d’aquest canal local privat a Reus, mitjançant accions realitzades conjuntament amb la comunitat escolar i vinculades a les festes populars.
FINALISTES

Canal Blau
Canal 10 Empordà
MILLOR RÀDIO

Ràdio Tordera
Per la tasca duta a terme i els mèrits aconseguits amb la seva estratègia digital.
FINALISTES

Orgull Ràdio
EMUN FM Ràdio
MILLOR DIGITAL

betevé 
Pel gran esforç que, amb recursos limitats, fa aquest canal local de Barcelona, referència informativa dels grans esdeveniments que s’han produït a la ciutat en els darrers anys.
FINALISTES

La Veïnal
Diari de Barcelona
MILLOR CONTINGUT DE VÍDEO

Operació Paki (Televisió de Cardedeu) Per l’esforç, la qualitat i la capacitat innovadora” del producte.
FINALISTES

Gastromòbil (Canal Reus TV)
Èm çò qu'em (Lleida Televisió)
MILLOR CONTINGUT D'ÀUDIO

Col·lectius en xarxa (Ràdio Premià de Mar)
Pels valors en defensa de la diversitat sexual i de gènere sense deixar de ser un programa adreçat al conjunt de la població.
FINALISTES

Soc jove, i encara visc a Sant Quirze (Ràdio Sant Quirze)
Palau Notícies (Ràdio Palau)
MILLOR CONTINGUT MULTIMÈDIA

Cugat Mèdia
Per l’esforç exemplar de digitalització en el conjunt de les seves plataformes (àudio, vídeo, podcast, documentació i debat).
FINALISTES

Tu qui ets. I ara què? (Vallès Visió)
Testimonis d’una pandèmia (Ràdio Sant Andreu)
MILLOR PROFESSIONAL

Sílvia Garcia
Destaca per tenir una trajectòria de més de 35 anys a la ràdio, és una de les veus més conegudes de Tarragona i un referent del periodisme musical al conjunt de Catalunya. El jurat valora la seva entrega per la radiodifusió: hi està implicada des dels 15 anys.