Suite4media

El MAC 2023 acollirà l’estrena de la nova plataforma cloud end-to-end de continguts digitals de Suite4media Group. És una iniciativa de Watchity i Ebantic Systems per oferir una solució integrada de totes les seves tecnologies a la indústria audiovisual. Són líders en solucions de vídeo basades en el núvol per a mitjans digitals.

La seva plataforma permet als clients produir i gestionar contingut de vídeo de qualitat professional utilitzant un simple navegador web, sense haver d’instal·lar res, i difondre aquest contingut a través d’Internet. La solució ofereix funcionalitats d’edició, gestió de contingut, arxiu i distribució. Per exemple, l’emissió d’esdeveniments en directe, continguts per a xarxes socials i portals de notícies.

Com a productes destacats, ofereixen el software de producció Live Studio per a produir continguts en directe; l’eina Live Clipping per a crear clips de forma àgil i immediata a partir del directe; la plataforma DAM4cloud per a gestionar els continguts publicats des del seu CMS; la solució PortalNews per crear i gestionar una pàgina web de notícies; Event Platform per a la retransmissió d’esdeveniments al web del mitjà digital; i Multi Stream que permet fer emissions en directe a través de les xarxes socials.

www.suite4media.com
info@suite4media.com
931 807 120