Panasonic presenta la seva ‘camcorder’ d’alta gamma

Us descobrim el nou model de la companyia en una nova MAC Sessió

La MAC Sessió d’aquest mes, de caràcter tècnic, permet conèixer a fons la nova càmera que ha desenvolupat Panasonic. Es tracta de l’AG-CX350, que forma part de l’última generació de càmeres professionals 4K que presenta la companyia. Diuen, de fet, que aquest nou model està dissenyat per impressionar: amplia la capacitat d’ús de la càmera de mà i s’ajusta a un ampli ventall de necessitats professionals.

Aquest equip encapçala la nova sèrie de càmeres CX, que Panasonic ha desenvolupat per fusionar vídeo i transmissió en directe.

La presentació de la càmera AG-CX350 a la MAC Sessió és a càrrec de Paulo Morete (Partner Account Manager) i Joan Manel Simon (Technical Sales Support Engineer), de Panasonic.

L’AG-CX350 està pensada per a diferents mercats, com ara el del broadcast, la televisió de proximitat, per enregistrar esdeveniments o gravar videoclips. La present MAC Sessió aprofundeix en les prestacions d’aquest model, que millora la profunditat de camp de les seves predecessores i té l’objectiu més ampli de la seva categoria, amb un zoom òptic que arriba fins als 490 mil·límetres.

L’AG-CX350, a més, és compatible amb la tecnologia d’alt rang dinàmic (HDR), per la qual cosa permet oferir una imatge de més qualitat i detallada en les zones més clares i les més fosques.


Les MAC Sessió

Aquest és un nou contingut exclusiu ofert pel Mercat Audiovisual de Catalunya a través de la sèrie MAC Sessió. Unes cites amb periodicitat regular que mantenen l’actualitat del MAC durant els mesos que separen els certàmens presencials, i que podeu contractar.

Us recordem que la pròxima edició del MAC se celebrarà el dimecres 29 de setembre, amb el desig de poder recuperar una certa presencialitat. Fins aleshores, podeu continuar informats a través de la subscripció al nostre butlletí.