L’espai del MAC

Roca Umbert Fàbrica de les Arts

El Mercat Audiovisual de Catalunya se celebra cada any a les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, una antiga fàbrica tèxtil reconvertida en un equipament cultural públic.

Roca Umbert té diferents línies de treball i es caracteritza pel seu caràcter multidisciplinari dedicat a la creació, la formació i la producció difusió cultural, inclosa l’audiovisual. El complex té com a missió facilitar espais de treball i recerca als artistes, col·lectius, entitats, agents culturals i empreses del sector cultural del territori, en l’àmbit estatal i internacional.


Un viver per a l’audiovisual de proximitat

Les oficines i part de l’activitat vinculada al MAC es duen a terme dins el Centre Audiovisual, un dels equipaments que confirmen Roca Umbert. Es tracta d’un espai de 3.000 metres quadrats de superfície, equipat tecnològicament. El Centre Audiovisual s’ha perfilat com a centre de recursos que ofereix serveis avançats a les empreses públiques i privades del sector audiovisual, en especial a totes aquelles que es consideren de proximitat.

L’equipament disposa de platós de ràdio i televisió, un coworking i oficines. És la seu de la televisió comarcal VOTV, Ràdio Granollers o la delegació territorial de Televisió de Catalunya.


Accessos al MAC

c/ Lluís Companys, 5
Avinguda d’Enric Prat de la Riba, 77
08401 Granollers (Barcelona)


Com arribar-hi

Amb cotxe

Per la C17 (antiga N-152), sortida Granollers
Per l’AP-7, sortida 13 (Granollers)

Amb autobús des de Barcelona

Des de la parada d’autobusos de Fabra i Puig-Meridiana, els autocars de l’empresa Sagalés surten cada mitja hora (des de les 06:30 h), i els dissabtes cada hora. La parada es troba a uns 8 minuts de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Per a més informació sobre horaris d’autobusos: +34 938 707 860 / www.sagales.com.

Amb tren des de Barcelona

Estacions de Sants, passeig de Gràcia o del Clot-Aragó, línia R-2 fins a Granollers Centre. L’estació es troba a 2 minuts caminant de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Per a més informació sobre horaris de tren: +34 934 956 042 / www.renfe.es/cercanias/barcelona.

Amb tren des de l’aeroport

Les línies de Rodalies R2 Nord (directe) i R2 (amb transbordament a l’estació de Passeig de Gràcia) connecten l’aeroport amb l’estació de Granollers Centre.

Per a més informació sobre horaris de tren: 34 934 956 042 / www.renfe.es/cercanias/barcelona.

Amb taxi des de l’aeroport

El servei des de l’aeroport fins al centre de Granollers té un preu de 65 €, aproximadament.