Granollers, ciutat del MAC

Granollers és una ciutat amb caràcter on l’esdevenir del temps i de la seva gent han configurat un model de ciutat al dia, per viure-la, per visitar-la, per gaudir de les seves festes, la seva cultura i la seva gastronomia, per comprar-hi i per treballar-hi. Una ciutat per a tothom i de tothom.

El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) se celebra a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, un projecte que ha reconvertit l’antic recinte fabril de Roca Umbert, un espai de 20.000 m² al centre de la ciutat, en un gran centre cultural adreçat a la producció, formació i difusió de la creació artística.

Roca Umbert és ja una fàbrica on la cultura, la participació, l’art, la creació, el pensament i les noves tecnologies en són les matèries primeres. Un escenari únic on aquestes matèries poden combinar-se i entrecreuar-se per experimentar en tots els camps de la creació contemporània i on poden ser compartides entre els creadors i els ciutadans.


Roca Umbert

Actualment a Roca Umbert hi trobareu diversos equipaments que ja donen servei: Biblioteca Roca Umbert, la sala de concerts Nau B1, el Centre de Cultura Popular i Tradicional la Troca (dedicat a la promoció de la cultura d’arrel), l’Espai d’Arts (dedicat a la creació contemporània), el Centre Tecnològic i Universitari (que promou i divulga l’ús de les tecnologies de la informació entre la població i el món empresarial), els BUCS (espai destinat a l’assaig i la producció musical), el Centre d’Arts en Moviment (un centre de creació per a l’aprofundiment del llenguatge del cos) i la Residències d’empreses del Centre Audiovisual, entre d’altres.


On dormir?

Aparthotel Atenea Vallès ****
c/ Magallanes, s/n cantonada c/ Aragó – 938 794 820
www.city-hotels.es

Hotel Ciutat de Granollers ****
c/ Turó Bruguet, 2 – 938 796 220
www.ciutatgranollers.com

Hotel Granollers ***
Avinguda Francesc Macià, 300 – 938 795 100
www.hotelgranollers.com

Hotel Iris ***
Avinguda Sant Esteve, 92 – 938 792 929
www.hoteliris.com

Fonda Europa ***
c/ Anselm Clavé, 1 – 938 700 312
www.casafondaeuropa.com

Hotel Express by Holiday Inn ***
Camí de Can Gordi, 15 – 937 017 000
www.ichotelsgroup.com

Hotel Ibis Granollers Montmeló **
Camí de Can Gordi, 1 – 935 609 060
www.ibishotel.com

Hotel Sidorme Granollers **
c/ Valldoriolf, 1 – 938 407 138
www.sidorme.com