Presentació

Més de vint anys de mercat

El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) ja té més de dues dècades d’existència.


Vint anys de prospecció del sector, d’estímul a la producció, de presentacions de novetats tecnològiques i d’intercanvi d’idees i de continguts.

El MAC 2022 se celebrarà el dia 1 de juny.

El certamen continua endavant gràcies a la implicació dels seus ens organitzadors: l’Ajuntament de Granollers i Roca Umbert Fàbrica de les Arts; la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa Audiovisual Local, i la Generalitat de Catalunya.

Aquesta edició del MAC se celebrarà amb una clara vocació d’esdevenir una eina efectiva al servei de la recuperació del teixit industrial i creatiu català, en l’àmbit audiovisual. Des de l’organització s’està treballant per oferir nous continguts d’utilitat, pensats per donar suport als professionals i perquè aquests puguin trobar en la cita un espai de replantejament del futur immediat del sector.


Els seus orígens

El MAC es va crear a Granollers l’any 2000, amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada pels operadors, productors i professionals de la indústria audiovisual catalana.

En les primeres edicions es va configurar com un aparador i un mercat d’intercanvi d’idees i de continguts. En èpoques més recents, i en un context ja digital, s’ha transformat en un fòrum amb capacitat de convocatòria i en el qual mesurar l’estat de salut del sector, alhora que també és l’escenari de la presentació de novetats tecnològiques, productes i serveis.