Audiotecnologías i AEQ-Kroma, dues noves empreses a Fira MAC

Fira MAC és l’espai del Mercat Audiovisual de Catalunya pensat perquè les empreses, centres de formació, entitats i organitzacions professionals del sector de la comunicació puguin presentar i difondre els seus productes i serveis. La fira es farà presencialment el 5 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, dins la celebració del 25è aniversari del MAC. Aquesta setmana presentem dues empreses més que formaran part de la fira: Audiotecnologías i AEQ-Kroma.

Audiotecnologías es dedica a la venda i importació d’equipaments i sistemes d’àudio i comunicació sense fils des de fa 25 anys. Aporta solucions a preus molt competitius i usa la tecnologia més avançada per a ràdios, televisions i altres mitjans.

Aquesta empresa s’ha especialitzat en la comunicació sense fils en full-duplex, el transport d’àudio i vídeo per IP i treballa amb sistemes innovadors com Dante i NDI. La companyia està ubicada a Terrassa. Alguns dels seus valors principals són l’atenció personalitzada, l’assessorament comercial i tècnic i l’excel·lent relació qualitat-preu.

AEQ-Kroma és una de les empreses imprescindibles del MAC. Aquesta empresadesenvolupa, fabrica i comercialitza equipaments i sistemes d’automatització i producció per a ràdio, televisió i d’altres mitjans des de fa més de 40 anys.

Destaquen per proporcionar equipament per a retransmissions esportives a tot el món, com ara els Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín 2022. Amb base a Madrid, AEQ-Kroma té oficines a Barcelona i en altres punts del món.


Participa a Fira MAC i deixa que et coneguin

La fira és un aparador, igualment, de les novetats tecnològiques i té diverses opcions de participació, presencials i no presencials, adaptades a les necessitats de cada client. Hi ha temps per contractar algun dels serveis que ofereix Fira MAC fins al 3 de maig. La fira s’ubicarà en una nau de 800 metres quadrats a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. A l’interior, hi haurà espais expositius, demos tecnològiques i una zona de networking.