Audiotecnologías, Indiana Studio i Produccions Naïf, últimes empreses confirmades de Fira MAC

Confirmades les últimes tres empreses que participaran a la fira empresial del MAC el proper 14 de juny. Són l’empresa de venda i importació d’equipaments i sistemes d’àduio Audiotecnologías i les productores Indiana Studio i Naïf. Aquest any, participen a Fira MAC una vintena d’empreses. Algunes d’elles seran presencialment a la cita del dia 14 en un espai d’estands i networking situat a la nau Dents de Serra de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

Audiotecnologías es dedica a la venda i importació d’equipaments i sistemes d’àudio i comunicació sense fils des de fa 25 anys. Aporta solucions a preus molt competitius i usa la tecnologia més avançada per a ràdios, televisions i altres mitjans.

Aquesta empresa s’ha especialitzat en la comunicació sense fils en full-duplex, el transport d’àudio i vídeo per IP i treballa amb sistemes innovadors com Dante i NDI. La companyia està ubicada a Terrassa. Alguns dels seus valors principals són l’atenció personalitzada, l’assessorament comercial i tècnic i l’excel·lent relació qualitat-preu.


Indiana Studio és una productora que neix per emocionar i remoure consciències. Van començar a treballar sota aquest nom el 2020, però realment van néixer el 1997: va ser la primera vegada que van agafar una càmera per explicar una història. Des de llavors, cada èxit i cada error els han permès créixer com a professionals i persones.

Ara són un equip de diferents generacions i això enriqueix, també, la seva feina. Garanteixen produccions adaptades a les necessitats del client. I per aconseguir-ho, ofereixen els seus serveis, però també els seus valors d’humanitat, sensibilitat, professionalitat i artístics.


Produccions Naïf es dedica a la creació de productes de contingut audiovisual per a diferents mitjans: cinema, televisió o publicitat, entre d’altres. L’empresa, liderada per Fina Fernández, compta amb un equip d’especialistes i col·laboradors professionals, que garanteixen la bona qualitat del producte realitzat.

També destaquen pel tracte personalitzat i proper amb els clients. Són molt flexibles alhora d’acceptar projectes amb pressupostos ajustats, cosa que els permet adaptar-se a les necessitats i oferir solucions personalitzades amb un alt rendiment qualitatiu. La innovació, la creativitat i l’experimentació són inherents a la seva marca.