Ebantic i Collage Animations confirmen la seva participació a Fira MAC 2024

Aquesta setmana desvelem dues noves incorporacions al cartell de la fira de proveïdors del MAC. Ebantic repetirà al certamen de Granollers per presentar-hi el hub digital “Newsportal”, que centralitza i optimitza tota la comunicació digital d’un mitjà. D’altra banda, Collage Animations, amb seu a Granollers, presentarà al MAC la seva proposta de collage animat que no deixarà ningú indiferent.

Fira MAC és l’espai del Mercat Audiovisual de Catalunya pensat perquè les empreses, centres de formació, entitats i organitzacions professionals del sector de la comunicació puguin presentar i difondre els seus productes i serveis. La fira es farà presencialment el 5 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, dins la celebració del 25è aniversari del MAC


Ebantic és una empresa desenvolupadora per al sector de la comunicació digital. Creen solucions simples i intuïtives que optimitzen la gestió i la publicació de continguts.

Han creat el hub digital “Newsportal”, una multiplataforma accessible des de qualsevol dispositiu i adaptable a tota mena de contingut. Maximitza la rendibilitat dels continguts, ofereix múltiples formats de consum, augmenta la penetració de l’audiència i potencia el llenguatge audiovisual.

La plataforma està dissenyada per facilitar la tasca dels redactors, redueix el temps de treball i els costos de personal. A més, s’integra amb eines generatives d’intel·ligència artificial per a la transcripció, redacció i reproducció de notícies; s’enllaça amb ràdio i streaming de TV i permet incrustar vídeos de Youtube, publicacions d’Instagram i integrar pòdcasts, de manera que unifica tot el contingut digital del mitjà en un sol espai.

Collage Animations és un estudi audiovisual de collage animat que ofereix serveis a empreses i músics. Està considerat un dels únics estudis del món especialitzats en aquesta disciplina.

L’empresa es va crear l’any 2020 de la mà de Nú Larruy. Els seus dissenys destaquen per tenir un estil vintage i una pinzellada surrealista. La seva metodologia s’adapta a cada projecte i busca donar una visió en positiu sobre la societat i el medi ambient.

Larruy va començar a treballar de manera individual, però avui lidera un equip professional amb els seus mateixos ideals amb seu a Granollers. L’empresa treballa des de l’espai de coworking del Centre Audiovisual de Roca Umbert, també seu del MAC. Collage Animations ha fet videoclips i espots per a institucions entre altres treballs. Recentment, l’estudi ha fet l’art en collage de diverses escenes de la pel·lícula Mamífera (Edna Cinema i Distinto Films, 2024) i del programa de VOTV i la Xarxa Anem de cap.


Participa a Fira MAC i deixa que et coneguin

La fira és un aparador de les novetats tecnològiques del sector audiovisual de proximitat i té diverses opcions de participació, presencials i no presencials, adaptades a les necessitats de cada client. Hi ha temps per contractar algun dels serveis que ofereix Fira MAC fins al 3 de maig. La fira s’ubicarà en una nau de 800 metres quadrats a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. A l’interior, hi haurà espais expositius, demos tecnològiques i una zona de networking.