Ebantic

Ebantic és una empresa desenvolupadora per al sector de la comunicació digital. Creen solucions simples i intuïtives que optimitzen la gestió i la publicació de continguts. Aprofitaran la propera edició de Fira MAC, el 5 de juny del 2024 a Granollers, per presentar “Newsportal”, un hub digital que centralitza i optimitza tota la comunicació digital d’un mitjà, sigui una agència de notícies, un diari, una televisió, ràdio o empreses.

Newsportal és una multiplataforma accessible des de qualsevol dispositiu i adaptable a tota mena de contingut. Maximitza la rendibilitat dels continguts, ofereix múltiples formats de consum, augmenta la penetració de l’audiència i potencia el llenguatge audiovisual. La portada és totalment personalitzable: permet prioritzar els continguts segons la seva rellevància, destacar notícies per temàtiques i adaptar l’estil a la imatge de cada mitjà.

La plataforma està dissenyada per facilitar la tasca dels redactors, redueix el temps de treball i els costos de personal. A més, s’integra amb eines generatives d’intel·ligència artificial per a la transcripció, redacció i reproducció de notícies; s’enllaça amb ràdio i streaming de TV i permet incrustar vídeos de Youtube, publicacions d’Instagram i integrar pòdcasts, de manera que unifica tot el contingut digital del mitjà en un sol espai.

ebantic.com
info@ebantic.com
Tel. 609 461 920