El MAC ja té data

L’edició passada ha gairebé quadruplicat el nombre de visualitzacions acumulades

Després d’una edició excepcional, fortament condicionada per les restriccions sociosanitàries imposades arran de la pandèmia, enguany el Mercat Audiovisual de Catalunya torna a modificar el seu calendari habitual. La próxima edició, la número 22, se celebrarà el dimecres 29 de setembre de 2021, de nou amb públic assistent.

Encara expectants sobre l’evolució del context sociosanitari, l’objectiu és el de poder configurar una edició amb un format híbrid, que combini presencialitat i sessions en streaming. I que, a més, pugui tornar a incorporar l’àmbit de Fira MAC, dedicat a les empreses, així com l’acte de lliurament dels Premis de Comunicació Local davant d’una audiència.

Al febrer s’obrirà el període de contractació per Fira MAC, adreçat a empreses, autònoms, organitzacions professionals i centres de formació i amb un ampli ventall de modalitats de participació.


El MAC 2020 continua creixent

Inaugurat el nou any, les sessions del MAC 2020 ja acumulen més de 5.400 visualitzacions al canal de vídeo.

L’11 de novembre la jornada del MAC va ser seguida per un total de 1.362 persones, 744 a través del servei de streaming en directe i 618 a través de Facebook i Twitter.

Aquest volum de trànsit en una edició no presencial referma l’eficàcia del format en línia i les possibilitats de creixement que ofereix.

Durant el MAC les sessions amb més seguiment van ser la presentació de la xarxa de ràdios escolars dels Països Catalans (191), la presentació de les conclusions del Pla Estratègic de la Xarxa Audiovisual Local (79) i la sessió sobre l’impacte de la tecnologia 5G en el sector audiovisual (66)

En l’acumulat des d’aleshores, la sessió més vista és la presentació de la xarxa de ràdios escolars dels Països Catalans, amb 385 visualitzacions, seguida de l’anunci dels guanyadors dels Premis de Comunicació Local, amb 324, i la presentació de les conclusions del Pla Estratègic de la Xarxa Audiovisual Local, amb 245.

Pel que fa als continguts preenregistrats i publicats el dia del MAC, ja han superat les 880 visualitzacions, en total. La més consultada ha estat Càpsula de confort, la conversa entre Joan Fontcuberta, codirector del festival Panoràmic i l’artista visual Daniel G. Andújar, amb 534 visites.

Us recordem que podeu subscriure-us al newsletter del MAC per rebre informació puntual de totes aquestes novetats.