El MAC obre inscripcions per a la seva 25a edició

Des d’ara ja podeu inscriure-us per assegurar la vostra presència a la 25a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), el pròxim 5 de juny. La cita tindrà lloc, com és habitual, a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, amb una programació farcida dels principals reptes i novetats del sector audiovisual de proximitat. 

El MAC posem a disposició un formulari d’inscripció perquè l’experiència sigui tan adaptada com sigui possible a les vostres necessitats. Una vegada l’hàgiu omplert, rebreu un correu electrònic de confirmació i un enllaç al kit de benvinguda, amb un recull de documentació relacionada amb l’àmbit professional i alguns dels continguts d’enguany.

El programa del MAC 2024 es farà públic ben aviat.

Intel·ligències audiovisuals

El present i el futur de l’audiovisual de proximitat vertebraran la programació del MAC d’aquest any. La trobada es fixarà en la implantació de la intel·ligència artificial als mitjans de comunicació, a més d’incloure un espai destacat per a l’àudio, que tindrà una línia de programació específica al mercat: el MAC Àudio. Hi formarà part, igualment, la Trobada del Pòdcasting a Catalunya, que aquest any arriba a la quarta edició. 

El MAC també servirà d’estímul a la producció a través de la celebració de pitchings per a documentals audiovisuals i pòdcasts. Els projectes seleccionats durant el MAC seran coproduïts, com a mínim, per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i Ràdio Televisió Espanyola (RTVE).

Fira MAC tanca les inscripcions el 3 de maig

Empreses, institucions, centres de formació o mitjans de comunicació tornen a estar cridades a participar en la fira de proveïdors –Fira MAC– que tindrà lloc durant el transcurs de la jornada del 5 de juny. Com és habitual, poden llogar un espai expositiu dins un recinte de 800 m2 a Roca Umbert o bé contractar algun dels serveis no presencials de Fira MAC.

L’espai estarà obert al públic i als professionals de la comunicació durant la jornada i s’hi aplegaran firmes referents del sector audiovisual, a més d’acollir demostracions tecnològiques i propiciar espais per a contactes de negoci.

Ja són descarregables els dossiers amb tota la informació  i condicions. La contractació dels serveis es mantindrà oberta fins al 3 de maig.