EL MAC repassarà l’actualitat de la comunicació de proximitat en un pòdcast propi

El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) tindrà un pòdcast propi que s’emetrà durant els propers mesos. El programa, que es dirà l’Audiovisual MAC, s’emetrà a Ràdio Granollers i es dedicarà a repassar l’actualitat dels mitjans de comunicació de Catalunya, especialment pel que fa als mitjans de proximitat.

El programa ofererirà un repàs a l’actualitat del món de la comunicació del país i donarà veu a tots els agents que en formen part: professionals, mitjans, generadors de continguts, proveïdors, consumidors, etc. A més, el pòdcast servirà per donar informació detallada sobre els continguts que protagonitzaran la 25a edició del MAC, que se celebrarà presencialment el 5 de juny Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

Aquesta nova oferta de programació vinculada al certamen està igualment lligada a l’aposta per l’àudio i el pòdcast que el MAC té des de fa anys. Sense anar més lluny, aquest 2024 el mercat acollirà la quarta edició de la Trobada del Pòdcasting a Catalunya i tindrà una franja de sessions dedicades especialment a l’àudio.

Properament, donarem més detalls sobre l’emissió del pòdcast del MAC.