Estrenem les MAC Sessió d’AEQ i MediaClip

Encetem la jornada del MAC 2023 amb dues noves MAC Sessió, els continguts exclusius de vídeo que estrenem via web. En aquest cas, les empreses AEQ i MediaClip ens presenten les seves propostes. La primera es dedica al desenvolupament, fabricació i comercialització d’equips. La segona és un estudi creatiu que es dedica al disseny web, gràfic i audiovisual.

El gerent de la oficina d'AEQ a Catalunya, Nacho Olivella, ens presenta el nou AEQ VENUS 4 i VENUS 4+, Doble Audiocodec IP estèreo full dúplex amb connectivitat local analògica, digital i AoIP Dante.

En aquesta sessió, aprenem algunes de les característiques més importants d'aquests productes que ofereixien: permeten dues connexions independents estèreos a dues destinacions diferents amb formats i qualitats seleccionables. Incorporen eines d'ajuda a configuració i control remot, triple port de xarxa, doble enllaç auxiliar de dades RS232 i opció de font d'alimentació redundant, alterna o contínua de 48 V. Al costat de la família Phoenix, els dispositius portàtils ALIO i TALENT són la parella ideal per fer retransmissions a l'exterior amb una qualitat excel·lent.

També parlem de l'AEQ SMARTALK, un sistema d'audiocodecs que permet la connexió senzilla entre un intervinent esporàdic o habitual en un programa, des del vostre PC, tauleta o telèfon mòbil. I l'audiocodec Phoenix designat a l'estudi, sense necessitat d'instal·lar cap aplicació ni introduir usuari i contrasenya; simplement amb un enllaç web directe, que envia l'estació pel mitjà que sigui més còmode, bé sigui per correu electrònic, WhatsApp, imatge QR, enllaç en text o diversos alhora.
En aquesta sessió amb Christian Fernández, CEO de MediaClip, coneixem les possibilitats que té una empresa de treure més partit a la seva estratègia de màrqueting, a través de vídeos corporatius creatius, adaptats a cada acció de màrqueting, ja sigui online o offline.

MediaClip és un estudi de transformació digital creativa 360º, que ofereix serveis de generació de continguts audiovisuals adaptats a les noves tendències digitals i als diferents suports tecnològics de reproducció existents, generant valor i prestigi a la marca del client i convertint estratègicament cada clip en un actiu audiovisual de gran importància a les seves campanyes de màrqueting.

Coneixem també com es poden contractar els seus serveis per a tota mena d’empreses de diferents sectors que vulguin donar aquest impuls als seus projectes, recalcant que s’adapten totalment al que vol el client.
Les MAC Sessió es roden al plató del Centre Audiovisual de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers