Inspectia i JVC s’afegeixen a l’oferta de Fira MAC 2023

Inspectia ofereix solucions broadcast per a televisions i productores en què els drons i la cablecam són protagonistes i JVC és una multinacional japonesa especialitzada en la fabricació d’equips audiovisuals per a professionals.

Inspectia ofereix solucions broadcast per a televisions i productores en què els drons i la cablecam són protagonistes. Expliquen que l’ús de drons en televisió cada vegada està més a l’alça: permet captar imatges aèries de llocs i esdeveniments d’una manera molt més accessible que abans.

Per això, els principals serveis d’Inspectia són un dron en directe per a programes de televisió en espais oberts; cablecam en directe per a programes de televisió en espais interiors tancats o oberts; enregistament d’imatges per a vídeos corporatius, de marca i programes culturals o d’entreteniment; i un dron First Person View (FPV)

 


JVC és una multinacional japonesa especialitzada en la fabricació d’equips audiovisuals per a professionals. Ofereixen càmeres per a reporters i per a estudi, càmeres tipus PTZ multipropòsit, monitors professionals d’estudi per avaluació d’imatge i projectors d’alta gamma per a entorns molt exigents.

Aquesta empresa té una trajectòria en desenvolupaments i patents de més de 40 anys. Va ser el primer fabricant a introduir les càmeres de reporter amb streaming integrat el 2002. Tenen una oficina a Sant Cugat del Vallès, des d’on cobreixen el mercat d’Espanya i Portugal.