La nova generació de càmeres robotitzades

Proporcionen més versatilitat, control i qualitat a les realitzacions

Una MAC Sessió des del març

Un dels aspectes associats a la pandèmia global que estem patint i a les restriccions socials que se’n deriven és el creixement exponencial de les connexions remotes. Videoconferències, actes retransmesos en streaming, webinars i altres solucions de teletreball i de comunicació han proliferat durant els mesos de confinament, com a alternatives per combatre l’aïllament i mantenir a les persones connectades.

Aquesta circumstància ha impulsat de manera decidida la tecnologia associada a aquest tipus de realitzacions. En aquesta MAC Sessió del mes de març, de caràcter tècnic, coneixerem a fons alguns dels equips que la companyia SONY està desenvolupant en aquest àmbit. En concret la nova generació de càmeres robotitzades, conegudes com a càmeres PTZ, i molt habituals en les retransmissions en streaming.

Aquest acrònim prové de l’anglès i identifica les càmeres de seguiment automàtic que integren les funcions de moviment panoràmic, inclinació i zoom.

Durant la sessió aprofundim en la classificació i les potencialitats d’aquests equips, que poden oferir resolucions 4K. També en aspectes de configuració i d’operativitat en retransmissions multicàmera, així com la seva capacitat d’integració en entorns de Realitat Virtual i Realitat Augmentada.

La present sessió és una bona carta de presentació d’aquests productes, ja que s’ha enregistrat precisament amb aquestes càmeres i s’ofereix en qualitat 4K.


Una nova MAC Sessió cada mes

Aquest és un nou contingut exclusiu ofert pel Mercat Audiovisual de Catalunya a través de la sèrie MAC Sessió. Unes cites amb periodicitat regular que mantenen l’actualitat del MAC durant els mesos que separen els certàmens presencials, i que podeu contractar.

Us recordem que la pròxima edició del MAC se celebrarà el dimecres 29 de setembre, amb el desig de poder recuperar una certa presencialitat.

Fins aleshores, podeu continuar informats a través de la subscripció al nostre butlletí.