Lang Iberia revalida la seva fidelitat al MAC

L’empresa de matriu alemanya Lang Iberia tornarà a ser el proveïdor tècnic del MAC. El mercat de l’audiovisual de proximitat es celebrarà dimecres 14 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

Serà la cinquena vegada que Lang, que és una companyia de referència en el sector, torna a tenir aquest paper al MAC. L’organització està molt orgullosa de poder comptar amb la seva presència edició rere edició.

Lang Iberia és una empresa proveïdora d’equipament de vídeo i tecnologia relacionada. Proporciona suport tècnic als seus clients, lloga i ven productes d’alta gamma, i a més, proveeix personal format i experimentat tant per a la instal·lació com per a l’operativa. La companyia destaca per aportar al mercat un ampli catàleg de productes i serveis, i ho fa amb la voluntat d’adaptar-se a les necessitats dels clients i als requeriments del mercat local.

Aquests són els seus serveis:

LLOGUER

El seu personal tècnic selecciona productes de reconeguts fabricants internacionals, després de proves exhaustives que en valoren la qualitat i les necessitats canviants del mercat. El seu estoc inclou projectors, mescladors, controladors, servidors, càmeres, pantalles amb tecnologia LED i solucions de software i hardware per a la realització de qualsevol mena de projecte.

VENDA

Lang Iberia és distribuïdor oficial de reconeguts fabricants com Panasonic, Infiled, Exact Solutions i Vioso, entre d’altres. També ofereix la possibilitat d’adquirir equipament Lang Serviced o usat, amb garantia de fins a 2 anys. El seu servei continua després de la compra: manté el client informat sobre revisions, actualitzacions i noves versions dels equipaments.

Lang Iberia ha tingut un espai destacat a l’edició d’enguany d’ISE Barcelona