Lang Iberia revalida la seva fidelitat al MAC

La multinacional de matriu alemanya repeteix com a patrocinador tècnic oficial per tercer any consecutiu

La multinacional germano-espanyola LANG IBERIA tornarà a ser el patrocinador tècnic del MAC, que celebrarà la seva 22a edició el 29 de setembre.

Serà el tercer any consecutiu que aquesta companyia de referència del sector audiovisual participa com a patrocinador a la cita de Granollers, un fet que l’organització valora molt favorablement.

LANG IBERIA és proveïdora d’equipament de vídeo i tecnologia relacionada. Proporciona suport tècnic als seus clients, lloga i ven productes d’alta gamma, i a més, proveeix personal format i experimentat tant per a la instal·lació com per a l’operativa.

També destaca per aportar al mercat un ampli catàleg de productes i serveis, i ho fa amb la voluntat d’adaptar-se a les necessitats dels clients i als requeriments del mercat local.


Lloguer

El seu personal tècnic selecciona productes de reconeguts fabricants internacionals, després de proves exhaustives que en valoren la qualitat i les necessitats canviants del mercat.

El seu estoc inclou projectors, mescladors, controladors, servidors, càmeres, pantalles amb tecnologia LED i solucions de software i hardware per a la realització de qualsevol mena de projecte.


Vendes

LANG IBERIA és distribuïdor oficial de reconeguts fabricants com Panasonic, Infiled, Exact Solutions i Vioso, entre d’altres. També ofereix la possibilitat d’adquirir equipament LANG SERVICED o usat, amb garantia de fins a 2 anys.

El seu servei continua després de la compra: manté el client informat sobre revisions, actualitzacions i noves versions dels equipaments.

Encara podeu reservar el vostre espai empresarial a Fira MAC. Proposem 7 modalitats de participació. La contractació es tanca el 16 de juliol.

Per a més informació i contractació: firamac@audiovisualmac.cat, 689 793 662 (Artau Bellavista).