MAC Sessió

En aquest espai podeu visionar les MAC Sessió. Es tracta d’una sessió personalitzada per empresa, organització professional o entitat amb presència d’un presentador o moderador. L’enregistrament que t’oferim té una durada màxima de 20 minuts i es pot fer en el format més convenient (intervenció individual, diàleg a dues bandes, taula rodona o grupal.

Tots els continguts de les MAC Sessió es promocionen a través dels canals del MAC i al directori d’empreses de Fira MAC. El servei també inclou l’aparició l’aparició d’una fitxa del vídeo i una inserció publicitària d’una pàgina sencera al catàleg del MAC.


El gerent de la oficina d'AEQ a Catalunya, Nacho Olivella, ens presenta el nou AEQ VENUS 4 i VENUS 4+, Doble Audiocodec IP estèreo full dúplex amb connectivitat local analògica, digital i AoIP Dante.

En aquesta sessió, aprenem algunes de les característiques més importants d'aquests productes que ofereixien: permeten dues connexions independents estèreos a dues destinacions diferents amb formats i qualitats seleccionables. Incorporen eines d'ajuda a configuració i control remot, triple port de xarxa, doble enllaç auxiliar de dades RS232 i opció de font d'alimentació redundant, alterna o contínua de 48 V. Al costat de la família Phoenix, els dispositius portàtils ALIO i TALENT són la parella ideal per fer retransmissions a l'exterior amb una qualitat excel·lent.

També parlem de l'AEQ SMARTALK, un sistema d'audiocodecs que permet la connexió senzilla entre un intervinent esporàdic o habitual en un programa, des del vostre PC, tauleta o telèfon mòbil. I l'audiocodec Phoenix designat a l'estudi, sense necessitat d'instal·lar cap aplicació ni introduir usuari i contrasenya; simplement amb un enllaç web directe, que envia l'estació pel mitjà que sigui més còmode, bé sigui per correu electrònic, WhatsApp, imatge QR, enllaç en text o diversos alhora.
En aquesta sessió amb Christian Fernández, CEO de MediaClip, coneixem les possibilitats que té una empresa de treure més partit a la seva estratègia de màrqueting, a través de vídeos corporatius creatius, adaptats a cada acció de màrqueting, ja sigui online o offline.

MediaClip és un estudi de transformació digital creativa 360º, que ofereix serveis de generació de continguts audiovisuals adaptats a les noves tendències digitals i als diferents suports tecnològics de reproducció existents, generant valor i prestigi a la marca del client i convertint estratègicament cada clip en un actiu audiovisual de gran importància a les seves campanyes de màrqueting.

Coneixem també com es poden contractar els seus serveis per a tota mena d’empreses de diferents sectors que vulguin donar aquest impuls als seus projectes, recalcant que s’adapten totalment al que vol el client.