NRD i Neovideo, primeres confirmacions de Fira MAC 2024

NRD Multimedia i Neovideeo Digital van ser presencialment a la fira de l’any passat, celebrada a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, i hi repetiran aquest any durant la jornada del 5 de juny. Aleshores es celebrarà la 25 edició del Mercat amb la mirada posada en les novetats tecnològiques i l’impacte de la intel·ligència artificial en el sector audiovisual, entre altres coses.


NRD Multimedia

NRD Multimedia fabrica, distribueix i lloga eines per a la producció audiovisual: des de càmeres i platós a equips d’il·luminació. L’empresa, creada el 1993, disposa d’un equip de professionals amb una llarga experiència en tecnologia informàticabroadcast i solucions digitals

Treballen per a mitjans de comunicació, administracions públiques, el sector educatiu, organitzacions i particulars. Entre les seves virtuts, hi ha l’experiència, la innovació i la proximitat amb els clients.


Neovideo Digital

Neovideo és una empresa importadora d’equipament i software per al sector audiovisual. La seva experiència és mixta –audiovisual i informàtica–, perquè són nadius digitals.

En concret, cobreixen els àmbits d’àudio, vídeo, broadcast i cinema digital, entre d’altres. A més, tenen un ampli coneixement en transmissió sense fil, emmagatzematge de dades a disc, LTO, Cloud i nous formats. Neovideo acompanya al distribuïdor des de fa més de 20 anys i en té gairebé 30 d’experiència al sector.