NRDmultimedia i Spot Locations repeteixen a Fira MAC aquest 2023

La fira de proveïdors del sector audiovisual suma dues noves empreses per l’edició de Fira MAC del 14 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. Són NRDmultimedia i Spot Locations, que allarguen la seva confiança amb el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) un any més.


NRDmultimedia fabrica, distribueix i lloga eines per a la producció audiovisual: des de càmeres i platós a equips d’il·luminació. L’empresa, creada el 1993, compta amb un equip de professionals amb una llarga experiència en tenologia informàticabroadcast i solucions digitals

Treballen per a mitjans de comunicació, administracions públiques, el sector educatiu, organitzacions i particulars. Entre les seves virtuts, hi ha l’experiència, la innovació i la proximitat amb els clients.


Spot Locations és una agència de localitzacions per al sector audiovisual. La seva feina passa per trobar espais per a rodatges o tramitar permisos i disposen de personal sobre el terreny per facilitar que les produccions transcorrin de la millor manera possible.

Amb més d’una dècada d’experiència, Spot Locations s’adapta a les necessitats de cada producció i es compromet a trobar la “localització perfecta” per als seus clients. L’empresa es va fundar a Barcelona de la mà de Bruno Schiavi, que ha treballat amb els millors equips de producció del sector audiovisual. 


Deixa que et coneguin a Fira MAC

El MAC 2023 se celebrarà presencialment el 14 de juny al complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. La fira s’ubicarà a l’interior d’una nau de 800m2, amb espais expositius, una zona de networking i espai de bar i restauració. Es tracta d’una oportunitat per donar a conèixer i promoure productes i serveis per al sector audiovisual i les indústries creatives. Hi ha temps per contractar algun dels serveis fins al 5 de maig.

El MAC aplega cada any mig miler de persones en una sola jornada, entre els quals hi ha directius, productores, representants institucionals, tècnics especialitzats i periodistes. La cita mou fins a Granollers més de 200 mitjans de comunicació i una desena d’entitats sectorials.

Per a informació i contractació:

Artau Bellavista
Coordinador de Fira MAC
firamac@audiovisualmac.cat | 689 793 662