Obert el període de contractació a Fira MAC 2023

L’àmbit de fira del MAC ofereix espais de ‘networking’ per als professionals del sector audiovisual i cinc modalitats de participació. D’aquesta manera, el MAC ofereix a empreses, organitzacions i centres de formació un ampli ventall de possibilitats per ensenyar els seus productes i serveis: a través d’espais expositius presencials a la pròpia fira, el 14 de juny, o sessions de vídeo per arribar de manera eficaç als clients i al públic general.


Comparteix les teves habilitats, descobreix les dels altres

El període de contractació d’espais i serveis vinculats a Fira MAC, l’àmbit de fira del Mercat Audiovisual de Catalunya, ja és obert. D’aquesta manera, el MAC ofereix a empreses, organitzacions i centres de formació un ampli ventall de possibilitats per ensenyar els seus productes i serveis: a través d’espais expositius presencials a la pròpia fira, el 14 de juny, o sessions de vídeo per arribar de manera eficaç als clients i al públic general.

Fira MAC permet triar entre cinc modalitats de participació diferents, siguin presencials, no presencials o atemporals (vegeu el dossier de Fira MAC).

Deixa que et coneguin

El MAC 2023 se celebrarà presencialment el 14 de juny al complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. La fira s’ubicarà a l’interior d’una nau de 800m2, amb espais expositius, una zona de networking i espai de bar i restauració. Es tracta d’una oportunitat per donar a conèixer i promoure productes i serveis per al sector audiovisual i les indústries creatives. 

El MAC aplega cada any mig miler de persones en una sola jornada, entre els quals hi ha directius, productores, representants institucionals, tècnics especialitzats i periodistes. La cita mou fins a Granollers més de 200 mitjans de comunicació i una desena d’entitats sectorials.