Programa del MAC ‘Pitching’ de projectes audiovisuals en format documental per a televisió (segona part)

16:5517:45
Nau B1

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) i Ràdio Televisió Espanyola han llançat conjuntament una crida oberta a televisions i productores independents per la coproducció de continguts per a ser emesos a RTVE i a les antenes locals adherides a La Xarxa, i a les plataformes RTVE Play i La Xarxa+. Per aquesta convocatòria de pitching de documentals televisius es disposa de dues categories a les quals es presentaran projectes audiovisuals inèdits per a ser coproduïts per RTVE i la XAL.

 

Documental obert: oberta a productores i operadors audiovisuals locals de Catalunya, sense restriccions temàtiques. Els formats proposats han de ser peces úniques i tenir una durada mínima de 50 minuts.

Històries de proximitat: oberta als mitjans de comunicació locals de Catalunya. Els documentals han d’estar especialitzats en temàtiques històriques i/o històries locals singulars d’interès general.

 

La decisió la prendrà un jurat integrat per representants de RTVE, la XAL i Doc’s-betevé en el decurs del pitching, una vegada presentades de forma curta i breu les diferents propostes.

 

Presentadora: Glòria Trullàs, responsable del Servei de Qualitat i Formats de la Xarxa Audiovisual Local (XAL)