Primeres confirmacions de Fira MAC 2023

AEQ-Kroma allarga la seva vinculació amb el MAC; és una de les empreses imprescindibles del certamen. ABcontrol, amb base a Catalunya, es consolida a la cita després de debutar-hi l’any passat. Totes dues empreses seran presencialment a Fira MAC, el 14 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.


AEQ-Kroma és una de les empreses imprescindibles del MAC. Aquest any tornaran a tenir un stand dinsl’àmbit de fira del mercat, que se celebrarà presencialment el 14 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

Aquesta empresadesenvolupa, fabrica i comercialitza equipaments i sistemes d’automatització i producció per a ràdio, televisió i d’altres mitjans des de fa més de 40 anys.

Destaquen per proporcionar equipament per a retransmissions esportives a tot el món, com ara els Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín 2022. Amb base a Madrid, AEQ-Kroma té oficines a Barcelona i en altres punts del món


Amb aquesta confirmació, ABcontrol consolida la seva participació a Fira MAC, després de debutar-hi el 2022. 

L’empresa catalana es dedica a crear interfícies de veu intel·ligents per a mitjans i altres marques a partir de controladors de veu com Alexa o Siri. D’aquesta manera, es busca facilitar a l’audiència l’accés a continguts a través de l’ús de la pròpia veu. Per exemple, ABcontrol ha creat serveis per a mitjans locals com Betevé.

La seva feina els ha valgut una menció d’honor a la innovació tecnològica pel programaLa veu és màgica, de Ràdio Caldes, dins els Premis Ràdio Associació de Catalunya 2022.


Deixa que et coneguin a Fira MAC

El MAC 2023 se celebrarà presencialment el 14 de juny al complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. La fira s’ubicarà a l’interior d’una nau de 800m2, amb espais expositius, una zona de networking i espai de bar i restauració. Es tracta d’una oportunitat per donar a conèixer i promoure productes i serveis per al sector audiovisual i les indústries creatives. Hi ha temps per contractar algun dels serveis fins al 5 de maig.

El MAC aplega cada any mig miler de persones en una sola jornada, entre els quals hi ha directius, productores, representants institucionals, tècnics especialitzats i periodistes. La cita mou fins a Granollers més de 200 mitjans de comunicació i una desena d’entitats sectorials.

Per a informació i contractació:

Artau Bellavista
Coordinador de Fira MAC
firamac@audiovisualmac.cat | 689 793 662