R Telecom IBeria i MediaClip, noves incorporacions a Fira MAC

R Telecom Iberia torna aquest any al MAC després de diverses edicions. MediaClip, en canvi, s’estrena a l’àmbit de fira empresarial del mercat de Granollers.

R Telecom Iberia torna aquest any al MAC després de diverses edicions sense fer-ho. És una empresa de subministrament i instal·lació d’equipament professional per a radiodifusió. Preveeixen equips, solucions i suport per a anàlisi de senyals, supervisió de la qualitat de la ràdio i la televisió, codificació d’àudio via IP, RDS i processament d’àudio, entre d’altres.

Aquesta companyia té una experiència de més de 20 anys a l’entorn de la radiodifusió de ràdio i televisió. Gràcies a la llarga cooperació i confiança creada amb els anys, els seus clients tenen un assessorament tècnic competent, preus atractius i bon servei.


MediaClip s’afegeix per primera vegada al cartell de Fira MAC. És un estudi creatiu de Barcelona que es dedica al disseny web, gràfic i audiovisual. Tenen una àmplia experiència en projectes corporatius de màrqueting i publicitat impresa i digital. Entre els serveis que ofereixen, hi ha la transformació digital en 360 graus per a petites, mitjanes i grans empreses i també fan producció audiovisual per a elles.

L’empresa compta amb una àmplia xarxa de col·laboració amb els millors professionals del sector i cuiden el producte al detall, amb serveis personalitzats. Són conscients que cada projecte té unes necessitats diferents i s’hi adapten.


Deixa que et coneguin a Fira MAC

El MAC 2023 se celebrarà presencialment el 14 de juny al complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. La fira s’ubicarà a l’interior d’una nau de 800m2, amb espais expositius, una zona de networking i espai de bar i restauració. Es tracta d’una oportunitat per donar a conèixer i promoure productes i serveis per al sector audiovisual i les indústries creatives. Hi ha temps per contractar algun dels serveis fins al 5 de maig.

El MAC aplega cada any mig miler de persones en una sola jornada, entre els quals hi ha directius, productores, representants institucionals, tècnics especialitzats i periodistes. La cita mou fins a Granollers més de 200 mitjans de comunicació i una desena d’entitats sectorials.

Per a informació i contractació:

Artau Bellavista
Coordinador de Fira MAC