Residències i vivers d’empreses audiovisuals, culturals i creatives

La sol·licitud d’espais es tanca el 31 de març

Ja és oberta la convocatòria 2021 per a les residències i vivers d’empreses audiovisuals, culturals i creatives del Centre Audiovisual de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, a Granollers. Es preveu posar en marxa els espais i serveis vinculats l’1 de maig de 2021.

Aquesta convocatòria té un caràcter especial, a causa dels efectes que està provocant la COVID-19. Es concreten dues línies d’ajut:

  • S’ofereixen les millors condicions econòmiques i de serveis als residents, contenint els preus públics.
  • S’atorguen als actuals residents la possibilitat de continuar amb les mateixes condicions els projectes seleccionats en el seu moment i que, per causa de la pandèmia, no han pogut finalitzar.

La convocatòria s’adreça a empreses, professionals, emprenedors, entitats i/o associacions de les indústries culturals i creatives en general, i les del sector audiovisual en particular.

Contempla línies de suport a l’inici de projectes, projectes estratègics i formatius i projectes de col·laboració.

Tota la informació sobre tarifes, condicions, criteris de selecció i horaris del centre es troben detallats en el dossier adjunt.

La sol·licitud s’ha de formalitzar a través del següent formulari. El termini de presentació es tanca el 31 de març de 2021.

Qualsevol dubte, aclariment o concertació de visites es pot fer enviant un correu electrònic a residencies_ca@rocaumbert.cat.


El Centre Audiovisual

És l’equipament de Roca Umbert Fàbrica de les Arts que acull la prestació de serveis a les empreses, als professionals i, molt especialment, als emprenedors de l’àmbit audiovisual, cultural i creatiu.

Compta amb residències per a les empreses consolidades que volen ampliar les seves línies de producció i de negoci i vivers per a empreses de nova creació i joves amb talent que necessiten línies de suport que els permetin afrontar els primers anys d’existència en el mercat de treball.

L’equipament disposa de mòduls d’oficina, espais de coworking, sales de reunió i de formació, i diferents espais (office, serveis i espai de descans) que completen l’oferta de serveis (internet per fibra òptica simètrica, telefonia, informació/recepció/missatgeria, clima/electricitat/aigua/llum i neteja bàsica)

A més hi ha serveis addicionals, com les sales de reunions, de formació-videoconferències i de locució-doblatge; magatzems; plató amb els seus serveis adscrits (bonificats per als residents), impressions i fotocòpies, entre d’altres, que s’abonaran d’acord amb els preus vigents.