Programa del MAC Sostenibilitat en l’àmbit audiovisual

11:5012:30
Sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert

Aquests darrers anys, les regulacions públiques estan informant de les recomanacions,  protocols i  futurs requisits en referència a les pràctiques de sostenibilitat a tots els sectors de les indústries creatives. Els mitjans de comunicació no en són una excepció. Les pràctiques de Green Shooting present en el món publicitari i de la ficció audiovisual de grans dimensions estan començant a ser uns hàbits que s’estan ampliant a altres subsectors del món de la comunicació i creativitat, com una mostra de la necessitat d’aplicar certs protocols a l’hora de protegir el nostre ecosistema. Però no són les úniques.

 Per aquest motiu, aquesta sessió va més enllà de l’aplicació d’una regulació o una pràctica concreta.  Es tracta doncs d’un espai de divulgació i debat on es  convida els diferents participants a valorar tota mena d’accions vinculades a la sostenibilitat, des de les de caràcter més genèric fins a les més específiques del sector.

 

Taula rodona amb la participació de Laia Boixader Balcells (Technical Manager de la Catalunya Film Commission), Olivier Lupiáñez (MD & Founder Environmental Sustainability Management de K is for Knowledege) i Rocío Ortiz (analista ambiental a Creast Network)

Moderadora: Emma Quadrada (periodista i gestora cultural)