Suite4media, una plataforma ‘cloud end-to-end’ de continguts digitals que s’estrena al mac 2023

El MAC 2023 acollirà l’estrena de la nova plataforma cloud end-to-end de continguts digitals de Suite4media Group. És una iniciativa de Watchity i Ebantic Systems per oferir una solució integrada de totes les seves tecnologies a la indústria audiovisual. Són líders en solucions de vídeo basades en el núvol per a mitjans digitals.

La seva plataforma permet als clients produir i gestionar contingut de vídeo de qualitat professional utilitzant un simple navegador web, sense haver d’instal·lar res, i difondre aquest contingut a través d’Internet. La solució ofereix funcionalitats d’edició, gestió de contingut, arxiu i distribució. Per exemple, l’emissió d’esdeveniments en directe, continguts per a xarxes socials i portals de notícies.

Com a productes destacats, ofereixen el software de producció Live Studio per produir continguts en directe; l’eina Live Clipping per crear clips de manera àgil i immediata a partir del directe; la plataforma DAM4cloud per gestionar els continguts publicats des del seu CMS; la solució PortalNews per crear i gestionar una pàgina web de notícies; Event Platform per a la retransmissió d’esdeveniments al web del mitjà digital; i Multi Stream, que permet fer emissions en directe a través de les xarxes socials.

La plataforma de Suite4media ofereix funcionalitats d'edició, gestió de contingut, arxiu i distribució, com ara l'emissió d’esdeveniments en directe, continguts per a xarxes socials i portals de notícies.

Comparteix les teves habilitats a Fira MAC!

El MAC i el seu àmbit de fira empresarial –Fira MAC– se celebraran a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers el 14 de juny. Serà una oportunitat única per al sector de l’audiovisual de proximitat, amb espais expositius per a les empreses i una zona de networking.

El certamen permet intercanviar idees i coneixements, interactuar amb clients i posar-se al dia de totes les novetats del sector. El mercat, de fet, acull cada any mig miler de visitants, entre els quals hi ha directius, productores, representants institucionals, tècnics especialitzats i periodistes.