Tot el que has de saber per assistir al MAC 2023

La trobada professional de l’audiovisual de proximitat se celebra aquest dimecres a Granollers, amb mig miler d’assistents i una vintena de sessions amb participació de 70 ponents i presentadors.

ON SE CELEBRA?

El Mercat Audiovisual de Catalunya té la seu a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, una antiga fàbrica tèxtil reconvertida en espai de creació.

c/ Enric Prat de la Riba 77,
08401 Granollers (Barcelona)

ON M’INSCRIC?

L’assistència al MAC 2023 és gratuïta, però amb inscripció obligatòria. Aquesta es pot fer, amb antelació, a través d’aquest formulari o bé el mateix dia del certamen, al punt de recepció i d’informació.

COM HI ARRIBO?

Per carretera

Per l’autopista AP-7, sortida 13 (Granollers) o bé per la C-17, sortida Granollers.

Amb tren

Les línies de Rodalies R2, R2 Nord (amb parades a Sants, passeig de Gràcia i el Clot-Aragó) i R8 i el servei regional R11 tenen parada a l’estació de Granollers Centre, que es troba a  600 m del MAC.
La línia de Rodalies R3 té parada a l’estació de Granollers-Canovelles, que es troba a 20 minuts caminant del MAC.

Per a més informació: 900 410 041 (telèfon gratuït) /  www.renfe.es

Amb autobús

Des de la parada d’autobusos de Fabra i Puig–Meridiana de Barcelona, els autocars de l’empresa Sagalés surten cada mitja hora (des de les 06:30 h). La parada d’autobusos es troba a 10 minuts caminant del MAC.

Per a més informació sobre horaris d’autobusos: 902 130 014 / www.sagales.com

PER ON ENTRO?

Es pot accedir a peu al MAC des de la porta principal del carrer d’Enric Prat de la Riba o bé des dels accessos secundaris al mateix carrer, al carrer de Lluís Companys i al costat del Centre Tecnològic i Universitari (CTUG).

ON APARCO?

L’aparcament de Roca Umbert està localitzat al carrer de Lluís Companys s/n (Google Maps) i està limitat als vehicles oficials, dels ponents i expositors de Fira MAC i al trànsit dels proveïdors, fins a omplir la capacitat del recinte.

Pel públic en general, es posa a disposició un aparcament gratuït per a tots els assistents en aquesta ubicació, a 500 m del MAC:

Pàrquing Blau Estació-Atenea
Passeig Cristòfol Colom, 21 / Passatge Álvarez de Castro, 3
938 704 135
Horari: de 07.00 a 22.00 h

ON M’ACREDITO?

Les acreditacions nominals que donen accés al MAC són obligatòries per a tots els assistents. Es distribueixen al punt de recepció i informació. Pots recollir-les quan arribis al recinte.

QUIN ÉS EL PROGRAMA DEL MAC 2023?

Totes les activitats del MAC 2023 queden recollides en el programa i també en el programa de mà, en català i castellà.

ON PUC MENJAR?

Tots els assistents degudament inscrits tenen accés a un esmorzar i un dinar gratuïts, servits a la zona de bar i restauració. Estan limitats a les franges horàries habilitades i fins a esgotar existències.

10.20 – 10.40: PAUSA CAFÈ (MAC)
10.20 – 11.00: PAUSA CAFÈ (III Trobada del Podcàsting a Catalunya)

14.20 – 15.30: DINAR (MAC)
14.20 – 15.00: DINAR (III Trobada del Podcàsting a Catalunya)
 

I SI NO PUC ASSISTIR?

Totes les sessions del MAC 2023 són presencials. Les celebrades a la Nau B1 i les pertanyents a la III Trobada del Podcàsting a Catalunya —que tindran lloc al plató del Centre Audiovisual—, s’emeten a més en streaming. Les programades a la sala d’actes de la Biblioteca Roca Umbert seran enregistrades i difoses amb posterioritat.

Tant unes com altres es podran visionar accedint al canal de vídeo del MAC, sense cap mena de registre previ ni limitació. Tots els continguts quedaran a disposició en aquest repositori.

RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DEL MAC 2023

El MAC la seva 24a edició, que tindrà lloc el proper dimecres 14 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, i també hi han participat el director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Jordi del Río; el conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), Marc Melillas; i el director de l'Observatori de la Ràdio a Catalunya (GRISS-UAB), Josep Maria Martí.