Video Digital i Formula Rapida, noves incorporacions a Fira MAC

Fira MAC és l’espai pensat perquè empreses, centres de formació i entitats professionals del sector de la comunicació puguin presentar i difondre els seus productes i serveis. La fira es farà presencialment el 5 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, dins la celebració del 25è aniversari del MAC. Aquesta setmana us presentem dues noves incorporacions a la fira. Video Digital repeteix al MAC després de la bona experiència d’altres edicions. D’altra banda, la xarxa d’empreses especialitzada en el món del motor Formula Rapida s’incorpora per primera vegada a la fira.

Video Digital Soluciones és una empresa de distribució d’equipaments de vídeo professional i broadcast que pertany al grup Midwich. L’empresa es va crear el 1995 amb l’objectiu de subministrar equips de fabricants líders en el sector audiovisual. Segons expliquen, com que la indústria està en una evolució permanent, calen professionals compromesos i amb un alt coneixement tècnic. Aquest és el seu ADN.

L’empresa va començar la seva activitat el 1994 com a una companyia comercial dirigida als mercats professionals del broadcast i post-producció. Va ser un moment en què aplicacions específiques de vídeo i producció de TV començaven a desenvolupar plataformes obertes de computació. Després Video Digital es va anar especialitzant en les noves tendències del mercat.

Formula Rapida Network és una xarxa d’empreses que té com a missió donar a conèixer les noves generacions de pilots i alhora normalitzar el català en el sector del motorsport.

Per això, FormulaRapida.net és l’únic mitjà en català que cobreix el món de les curses de cotxes. Una altra empresa vinculada al projecte és Vinyi, una agència de marca personal especialitzada en el món del motor i, específicament, amb les noves generacions de pilots.

També hi ha vinculada a la xarxa d’empreses Race Tech, una companyia de solucions tecnològiques pensades per a empreses del món del motor.