Video Digital, SNS i Neovideo mantenen la fidelitat a Fira MAC

Falta un mes per la celebració del MAC 2023 i l’àmbit de fira empresarial és dels seus principals atractius. La cita se celebrarà el 14 de maig a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. Fira MAC s’ubicarà a l’interior d’una nau amb espais expositius i zona de networking.

Video Digital és l’importador exclusiu dels productes de Blackmagic Design a l’Estat espanyol. A Fira MAC 2023, presentaran els seus nous mescladors de vídeo ATEM Television Studio HD8 i 4K8, a més d’altres productes. Per exemple, les Studio Cameras 4K Pro i 6K Pro, l’exitosa càmera URSA Broadcast G2 i els equips de petit format per processat de chroma-key Ultimatte 12 per HD.

Barnfind Technologies hi presentarà BarnColor, un equip que transmet fins a 16 senyals SDI/ethernet amb tecnologia CWDM. També mostraran nous equips econòmics de bonding (4G/5G), tant per a SDI/HDMI com per a dades ethernet.


Studio Network Solutions (SNS) és un fabricant líder en tecnologia que permet que els equips de postproducció, broadcast i efectes visuals de més de 70 països puguin crear continguts increïbles i més ràpidament. 

Aquesta empresa té el compromís d’ajudar als equips creatius a transformar la seva manera d’emmagatzemar, compartir i organitzar els seus actius de vídeo. Ho fan a través d’emmagatzematge compartit d’alt rendiment EVO i EVO suite d’eines que permet un flux de treball eficaç in situ, al núvol o en remot amb Adobe Premiere, Avid Media Composer, DaVinci Resolve i altres aplicacions creatives.


Neovideo és una empresa importadora d’equipament i software per al sector audiovisual. La seva experiència és mixta, audiovisual i informàtica, perquè són nadius digitals.

En concret, cobreixen els àmbits d’àudio, vídeo, broadcast i cinema digital, entre d’altres. A més, tenen un ampli coneixement en transmissió sense fil, emmagatzematge de dades a disc, LTO, Cloud i nous formats. Neovideo acompanya al distribuïdor des de fa 20 anys i té 28 anys d’experiència al sector.