Visites immersives a la Tèrmica

El MAC té com a seu el complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts, una antiga fàbrica tèxtil ara transformada en un espai de creació. El cor de la factoria era la Tèrmica, una nau de 350 m² i 18 metres d’alçada, construïda el 1952 per proporcionar electricitat i vapor a la factoria. Avui, renovada i preservada, és una de les centrals tèrmiques més ben conservades d’Europa, un important testimoni del patrimoni industrial que forma part de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC).

Enguany el MAC 2024 ofereix visites gratuïtes a aquest àmbit, a través d’un recorregut museogràfic immersiu. Una experiència que combina projeccions i efectes sonors i lumínics per realçar la majestuosa escenografia d’aquest espai singular.


Els torns de visites (limitat a 25 persones per torn) tindran lloc a les 11 h, 12 h i 13 h, amb una durada d’uns 45 minuts i la incorporació de subtitulació en castellà.

Les inscripcions ja es poden formalitzar als botons que adjuntem en aquesta mateix pàgina. Els assistents a cada torn s’han d’esperar al punt d’acollida (els mòduls vermells que hi ha davant de la façana de la Tèrmica) 5 minuts abans de l’hora indicada.