VSN i Audioemotion mantenen la fidelitat al MAC

La fira empresarial del Mercat Audiovisual de Catalunya confirma dues incorporacions més, VSN i Audioemotion, que repeteixen la seva participació al mercat de Granollers després d’haver-ho fet també l’any passat.


VSN és una companyia d’alta tecnologia amb presència global que s’especialitza en el disseny de solucions avançades a la indústria del broadcast i els media. Ofereix solucions per resoldre les necessitats en entorns de creació, gestió i distribució de continguts audiovisuals. Aquest any repeteix al MAC i mostrarà les seves principals solucions a la fira.

L’empresa hi presentarà el seu producte estrella de gestió de continguts audiovisuals, VSNExplorer MAM, una solució que evoluciona de manera constant per adaptar-se a les necessitats dels seus clients. Com amb VSN NewsConnect, un plugin web, permet afegir les capacitats de VSNExplorer MAM dins dels sistemes de notícies (NRCS) i que interactuïn amb els sistemes gràfics. D’aquesta manera, permet als periodistes crear les seves notícies des d’una única interfície. VSNOne TV és la solució integrada per a l’automatizació de la continuïtat.


La vida d’Audioemotion és una història de passió per l’àudio. Per això fa més d’una dècada que treballen en el mercat de l’àudio digital. Des de llavors es dediquen a conèixer-lo, exprimir-ne el potencial i posicionar-lo com a un mitjà indispensable.

Aquesta empresa actua com a punt de connexió entre centenars d’anunciants que inclouen l’àudio digital en la seva estratègia de mitjans, amb les emissores i editors, que aporten els seus inventaris de continguts d’alta qualitat. Els seus equips experts treballen conjuntament per oferir resultats òptims a les dues parts.


Deixa que et coneguin a Fira MAC

El MAC 2023 se celebrarà presencialment el 14 de juny al complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. La fira s’ubicarà a l’interior d’una nau de 800m2, amb espais expositius, una zona de networking i espai de bar i restauració. Es tracta d’una oportunitat per donar a conèixer i promoure productes i serveis per al sector audiovisual i les indústries creatives. Hi ha temps per contractar algun dels serveis fins al 5 de maig.

El MAC aplega cada any mig miler de persones en una sola jornada, entre els quals hi ha directius, productores, representants institucionals, tècnics especialitzats i periodistes. La cita mou fins a Granollers més de 200 mitjans de comunicació i una desena d’entitats sectorials.

Per a informació i contractació:

Artau Bellavista
Coordinador de Fira MAC
firamac@audiovisualmac.cat | 689 793 662